Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLJUDSKA LJEPOTICA U PROBLEMU Odvojio se nosač krova, pogledajte kako su riješili stvar

POLJUDSKA LJEPOTICA U PROBLEMU Odvojio se nosač krova, pogledajte kako su riješili stvar

Splitski stadion u lošem je stanju

Društvenim mrežama od jučer kruži fotografija nosača konstrukcije krova na poljudskom stadionu koji se odvojio od postolja. Jutros nova fotografija. Sanacija otpalog nosača nevjerojatno izgleda. Za ostatak konstrukcije spojen je žicama?! 


Kako neslužbeno doznajemo u Hajduku, jutros su pozvali tvrtku koja brine o statici stadiona. Rekli su im da nema rizika i da će kvar sanirati tijekom tjedna. Žica bi valjda trebala biti samo za prvu ruku. 

Koliko je poznato, ovo je prvi slučaj da se odvojio dio nosača konstrukcije krova. Navodno nema sličnih situacija na stadionu. Radi se o jugozapadnom dijelu konstrukcije krova koji je posebno izložen pritisku kada puše bura. 

Krov stadiona je također u lošem stanju. Po njemu se 1991. pucalo iz Lore te je pun pukotina. Došlo je i do odvajanja ploča. Sanacija krova bi koštala 102 milijuna kuna, a Grad Split planira financiranje riješiti europskim novcem.


Vaša reakcija na temu