Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLOMILI SE U padu s bicikli ozlijeđeni 50-godišnji Austrijanac i pijana 24-godišnjakinja

POLOMILI SE U padu s bicikli ozlijeđeni 50-godišnji Austrijanac i pijana 24-godišnjakinja

Obje prometne su se dogodile na području PU šibenske-kninske

U dvije prometne nesreće koje su se zadnjih dana dogodile na području PU šibensko-kninske teže je ozlijeđeno dvoje ljudi. Muškarac i žena zadobili su teške ozljede prilikom pada s bicikla. 

Jučerašnja nesreća, u kojoj je ozlijeđena 24-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola, dogodila se oko 7.30 sati na Zlarinu. Policija je utvrdila da je prebrzo vozila na nizbrdici i da je u desnom zavoju izgubila nadzor i pala s bicikla. Zadržana je na liječenju u šibenskoj bolnici. Policija će o nesreći izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo, a protiv vozačice će podnijeti prekršajni nalog.

U šibenskoj bolnici liječi se i 50-godišnji muškarac iz Austrije koji je također ozlijeđen prilikom pada s bicikla. Nesreća se dogodila prije tri dana na nerazvrstanoj cesti Jezera-Murter. Utvrđeno je da je u jednom trenutku digao ruku s bicikla zbog čega je izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Policija će o nesreći obavijestiti ODO, a i vozaču je uz prekršajni nalog naplaćena i novčana kazna. 

Vaša reakcija na temu