Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMORSKO JE DOBRO Projekt predstavljen predstavnicima University of Tirana i University of Vlora

POMORSKO JE DOBRO Projekt predstavljen predstavnicima University of Tirana i University of Vlora

'Naš sustav je revolucionaran i u skladu sa svim trendovima i potrebama građana'

Predstavnici University of Tirana i University of Vlora boravili su u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje im je prezentiran projekt 'Pomorsko je dobro', kao primjer dobre prakse u transparentnijim i učinkovitijim upravljanjem pomorskim dobrom. 

Ovaj posjet, čiji je organizator Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu, organiziran je u sklopu Erasmus+ projekta BLUEWBC Sustainable development of BLUE economies through higher education and innovation in Western Balkan Countries.

- Čast mi je i zadovoljstvo što smo gostima prezentirali naš projekt 'Pomorsko je dobro', kojega su već prepoznali građani i struka. Naš sustav je revolucionaran i u skladu sa svim trendovima i potrebama građana te može biti primjer ostalima kako poboljšati transparentnost i upravljanje pomorskim dobrom. Drago mi je da smo izmijenili iskustva te se veselim i budućim suradnjama na ovoj razini - izjavila je pročelnica Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Matea Dorčić.

Vaša reakcija na temu