Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMOZIMO SPLIĆANKI Pročitajte emotivnu poruku učenika o svojoj logopedici

POMOZIMO SPLIĆANKI Pročitajte emotivnu poruku učenika o svojoj logopedici

Nadam se da će se skupiti potreban novac za našu Ivanu da bude uz svoju kćerku i unosi joj vedrinu kao što je svima nama u školi

Prije nekoliko dana smo objavili, ali ponovit ćemo: Ivana Filipović-Grčić, 38-godišnja Splićanka treba pomoć u borbi za život! Mlada logopedica, majka osnovnoškolke je prije nekoliko godina počela borbu s melanomom. Nažalost, tumor se vratio, a dosadašnje liječenje u Hrvatskoj nije bilo uspješno. Nada je liječenje u Izraelu za što joj je potrebno 200.000 eura. Prijatelji i kolege s Nastavnici.org pokrenuli su akciju pomoći, a ovdje ćemo donijeti tekst jednog učenika:

- Naša logopedica Ivana. Vedra, draga i pozitivna osoba. Rijetka osoba u školi kojoj smo se mogli obratiti bez grča i straha. Uvijek spremna na otvoreni razgovor sa svima. Uvijek pristupačna i vedra. U školi u kojoj velika većina djelatnika unosi nemir i nelagodu, Ivana je bila iznimka. Nažalost, bolest ne bira. Nadam se da će se skupiti potreban novac za našu Ivanu da bude uz svoju kćerku i unosi joj vedrinu kao što je svima nama u školi. Ovo pišem kao dodatni poticaj solidarnim ljudima dobrog srca koji su u mogućnosti pomoći. Odvojite malo novca koji ionako brzo prolazi kroz naše ruke i često se troši na 'gluposti' kao biste pomogli. Hvala.

Podaci za uplatu:
Ivana Filipović-Grčić
Makarska ulica 15, 21000 Split
IBAN HR4223400093101027102 
(Privredna banka Zagreb)
Svrha uplate: Donacija
Vaša reakcija na temu