Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PONOVNO NA OVČICAMA Potukla se dvojica muškaraca, obojica teško ozlijeđena

PONOVNO NA OVČICAMA Potukla se dvojica muškaraca, obojica teško ozlijeđena

U tijeku je kriminalistička obrada

Jutros oko 3.30 sati došlo je do sukoba  na plaži Ovčice. Prema prvim informacijama potukla su se dvojica muškaraca, a događaju je nazočilo još nekoliko osoba.  

- Policijski službenici koji su bili raspoređeni na navedenom području, vrlo brzo su stigli na intervenciju. Kada su ih uočili, sudionici događaja su se razbježali. Tijekom intervencije policijski službenici su sustigli jednu osobu, muškarca koji je  sudjelovao u tučnjavi i nad njim su uporabljena sredstva prisile radi sprječavanje daljnjeg bijega (tjelesna snaga i sredstva zavezivanja), priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

Muškarac je odvezen u postaju, bio je vidno alkoholiziran ali je odbio alkotest i ponuđenu liječničku pomoć.

- Smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Naknadno, oko 7.30 sati požalio se na bolove, radi čega je odmah odvezen je na pružanje liječničke pomoći, utvrđeno je kako je zadobio tešku tjelesnu ozljedu i zadržan je na bolničkom liječenju.

Također, zaprimili smo informaciju kako je rano jutros u bolnici liječničku pomoć zatražio još jedan muškarac za kojeg postoji sumnja da je drugi sudionik tučnjave. Također mu je utvrđena  teška tjelesna ozljeda i otpušten je iz bolnice prije dolaska policije, priopćeno je. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja i sudionika.

Vaša reakcija na temu