Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POPUSTI Eko taxi nastavlja sa 'Zelenim ponedjeljkom'

POPUSTI Eko taxi nastavlja sa 'Zelenim ponedjeljkom'

Uslugu prijevoza možete naručiti na broj 021 223 223 ili putem besplatne aplikacije

Prijevoz u ponedjeljak, 2. ožujka, prepustite Eko taxiju jer su pripremili nove popuste na prijevoze u gradu Splitu.

Uspješna akcija Eko taxija 'Zeleni ponedjeljak', koja ruši cijene prijevoza za čak 20% nastavlja se i u ožujku. S akcijom sniženja cijena započetom u veljači, koja je rezultat osluškivanja potreba korisnika taksi usluga u Splitu, u Eko taxiju su odlučili dodatno sniziti cijene kako bi usluga bila još pristupačnija i jeftinija.

- Kako bi što efikasnije i jeftinije stigli na posao, otišli u shopping ili u provod, najzeleniji taksi prijevoznik u najkraćem roku stiže na vašu adresu uz 20% popusta na sve prijevoze plaćene u vozilu, neovisno o načinu na koji su naručeni - poručuju iz Eko taxija.

Brzu i efikasnu uslugu prijevoza Eko taxijem možete naručiti na broj 021 223 223 ili na jednostavan način u par klikova putem besplatne Eko taxi aplikacije koju možete skinuti na Google Play-u: http://bit.do/eUbqh ili AppleStore-u: https://apple.co/2YsF4bY.

Vaša reakcija na temu