Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POS-ovi stanovi u Trogiru: još 6 dana za predaju zahtjeva za kupnju

POS-ovi stanovi u Trogiru: još 6 dana za predaju zahtjeva za kupnju

Predviđa se izgradnja oko stotinu stanova u predjelu Plano, a zainteresirani mogu aplicirati do 19. prosinca

Početkom 2020. predviđen je početak gradnje POS-ovih stanova u Trogiru, u predjelu Plano. U tijeku su administrativne procedure pa se tako do 19. prosinca svi zainteresirani mogu prijaviti i aplicirati za kupnju stana iz POS programa.

Još šest dana traje javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Trogira radi utvrđivanja Liste reda prvenstva. Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti u pisarnici Grada (Put muline 2) ili na web stranici Grada www.trogir.hr.

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Trogira imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske, koji imaju prebivalište na području Grada Trogira u trenutku podnošenja zahtjeva za kupnju stana. Za mlade Trogirke i Trogirane vrijedit će isti uvjeti kao za sve ostale i na drugim POS projektima u Hrvatskoj. Što i kako je potrebno priložiti od dokumentacije navedeno je u tekstu javnog poziva koji se može pročitati ovdje.

Predviđa se izgradnja oko stotinu stanova. Grad Trogir osigurao je zemljište i otkupio još jednu česticu zemljišta za pristupni put, a sada je project na APN-u.

Bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva provest će se u skladu s Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Trogira (Službeni glasnik Grada Trogira br:14/19).

Prijedlog Liste reda prvenstva objavit će se na oglasnoj ploči i na web stranici Grada Trogira. Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed na prijedlogu Liste reda prvenstva i obavljeno bodovanje, odnosno neuvrštavanje na Listu reda prvenstva.

Prigovor se podnosi Povjerenstvu za utvrđivanje Liste prvenstva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Trogira u roku od 8 dana od dana objavljivanja prijedloga Liste reda prvenstva na oglasnoj ploči i na web stranici Grada Trogira, a o osnovanosti prigovora odlučuje Gradonačelnik. Konačna lista reda prvenstva se objavljuje na oglasnoj ploči i na web stranici Grada Trogira, po donošenju odluke o podnesenim prigovorima.

Vaša reakcija na temu