Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Posao, studiranje i majčinstvo - uz dobru organizaciju sve se može
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Posao, studiranje i majčinstvo - uz dobru organizaciju sve se može

Lucija je uspjela sve - istodobno raditi, studirati, stručno se usavršavati u Singapuru, i postati majkom. Kaže: 'Smatram da mi je ZŠEM pružio jedinstvenu priliku'

Za usavršavanje u području turizma, hotelijerstva i organizacije događanja odlučila se Lucija Grga (Šimek) koja je svoju karijeru započela u obiteljskoj firmi Galija Turist, a kasnije ju nastavila u restoranu Barrel. Od malih nogu učena je poslu te je do svoje 26-e godine prošla gotova sva područja poslovanja u turizmu. Kada je tražila željeni studij jedan od kriterija bila je i mogućnost razmjene što je Luciju dovelo, ne samo do Zagrebačke škole ekonomije i managementa nego i do Singapura u kojem je provela prekrasna četiri mjeseca studirajući na jednom od najboljih svjetskih fakulteta. Razmjena joj je omogućila i upoznavanje s ovim dijelom svijeta i razumijevanje uspješnih poslovnih modela koji se primjenjuju u jednom od najperspektivnijih svjetskih središta. 



- MBA studij je poboljšao moje teorijsko i praktično znanje iz turizma i općenito poslovnog upravljanja, a tijekom studija sam proširila svoju poslovnu mrežu koja mi uvelike pomaže u daljnjem poslovanju. Usavršila sam svoje komunikacijske vještine, otvorila se timskom radu te naučila kako voditi svoj radni tim - ističe Lucija.

Od kako je upisala MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa Luciji su se otvorile brojne mogućnosti za posao i u drugim organizacijama čime su porasli njezini prihodi. Tijekom studija Lucija je dobila i prinovu što je uz veliko veselje zahtijevalo i dobru organizaciju studentskih, poslovnih i obiteljskih obveza. 


- Sva muka i trud kroz koju sam prolazila ipak je značila da nešto dobro radim, a to „dobro“ je na kraju ispalo savršeno. Najvažnije je da žena uzme i vrijeme za sebe pa iako i onih pola sata kad dijete zaspe. Ne mogu reći da nisam bila pod stresom, ali mogu reći da se isplatilo jer sam u tom periodu imala veliku pomoć od strane svojih bližnjih i mentorice Matee Hanžek - ističe Lucija.

Znanja stečena na MBA studiju, kako na ZŠEM-u tako i u Singapuru, primjenjiva su i koriste Luciji u daljnjem razvoju obiteljskog poslovanja koje se konstantno širi. Planiran je i veliki projekt koji zahtijeva angažman osoba s višegodišnjim iskustvom te reorganizaciju cjelokupnog poslovanja u skladu s promjenama u poslovnom okruženju. Ispred Lucije su izazovni projekti koje s nestrpljenjem čeka i veseli se njihovoj realizaciji. 

Sa svim mogućnostima koje Zagrebačka škola ekonomije i managementa pruža svojim studentima MBA programa možete se upoznati na MBA Open Dayu koji se održava u četvrtak 30. lipnja 2022. s početkom u 19.30 sati. Više o MBA Open Dayu pogledajte ovdje

www.zsem.hr

Vaša reakcija na temu