POSEBAN DOŽIVLJAJ KUPOVINE: Tommy otvorio vrata preuređenog hipermarketa u Solinu

POSEBAN DOŽIVLJAJ KUPOVINE: Tommy otvorio vrata preuređenog hipermarketa u Solinu

Danas i sutra za sve su pripremili brojna događanja i niz promotivnih aktivnosti

Od danas je ponovno za kupce otvoren potpuno renovirani Tommy hipermarket u Solinu, u Matoševoj 29. Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, u kojem razdoblju je taj hipermarket postao sinonim za ugodnu i povoljnu kupovinu na širem području grada Splita pa i Splitsko-dalmatinske županije, poručuju iz Tommyja, odlučili su se za potpunu obnovu interijera i eksterijera i uvođenje modernije tehnologije poslovanja.

- Hipermarket Tommy Solin suvremeno je i funkcionalno opremljen te redizajniran, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, bolji i kvalitetniji nego do sada. Površina korisnog prostora premašuje 2000 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, od kojih je sada značaj dio i natkriven. Ponuda, koju standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, će biti još bolja i raznovrsnija uz uobičajeno povoljne cijene - najavljuju iz Tommyja.

Posebnu pozornost, dodaju, pridaju odjelima svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i delikatese, čemu treba pridodati i pekarnicu Bobis s dnevno svježom ponudom pekarsko-slastičarskih proizvoda i ugostiteljskim uslugama.

- Kupci mogu koristiti i 4 'express' blagajne, koje će dodatno unaprijediti ukupnu uslugu i funkcionalnost prostora. U hipermarketu Tommy Solin je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, a objekt je priključen i na plinsku mrežu kako bi koristili plin kao ekološki prihvatljivi energent. Ulaganjem u ovakve suvremene tehnologije Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša - ističu.

Prilikom otvaranja za kupce su pripremili niz prigodnih atraktivnih promotivnih aktivnosti, uz nekoliko događanja na sam dan otvaranja koji se poklapa s blagdanom Sv. Nikole, pa je i glazbeno-zabavni program uglavnom prilagođen najmlađima. Nastupit će i dječji izvođači 'Zvjezdice', a program će voditi  Ćubi.

Za posjetitelje su pripremili i kulinarski show u izvedbi 'Chef club Croatia', koji će se odvijati na dan otvaranja ali i dan nakon, kada će se održati i dugo očekivano izvlačenje dobitnika nagrada u nagradnoj igri 'Izaberi pravi smjer'.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare