Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zoran POSLJEDNJA PRESUDA Pavao Bulj za vrijeđanje policajaca kažnjen s 300 kuna

POSLJEDNJA PRESUDA Pavao Bulj za vrijeđanje policajaca kažnjen s 300 kuna

'Dobit ćete otkaz, riješio sam vam kolege pa ću i vas', kazao je Bulj policajcima

Pavao Bulj, Sinjanin, koji je svojedobno bio optužen za ubojstvo maloljetne Anđele Bešlić pa oslobođen, koncem prošle godine osuđen je na splitskom Prekršajnom sudu na kaznu od 300 kuna jer je pijan vrijeđao policajce govoreći im: 'Dobit ćete otkaz. Riješio sam vam kolege pa ću i vas.'

Policajce je Bulj sam nazvao oko 22.50 i rekao im da je napadnut na Bačvicama. Kada su došli, vidjeli su da je alkoholiziran i da nema vidljivih ozljeda. Ponuđenu pomoć je odbio, a onda je opet, 15 minuta nakon ponoći, nazvao policiju. Bio je vidno pijan, vikao je i omalovažavao dvojicu policajaca zaprijetivši im otkazom. Priveli su ga. Odbio je alko testiranje, a kako je imao jak zadah na alkohol, smješten je u posebnu prostoriju. 

Bulj je priznao da je rekao policajcu da je smijenio bivšu šeficu policije u Sinju te bivše načelnike, ali da nije spominjao otkaz, niti je govorio policajcima da su jadnici i glupani. Tvrdio je da ga je alko testirala jutarnja smjena i da oni nisu utvrdili prisutnost alkohola. Zaprijetio je da će s novinarom otići kod načelnika Policijske uprave i sve dati u novine.   

Vaša reakcija na temu