Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Postanite dio tehnološke budućnosti u kratkom roku uz LearningEdge Akadamiju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Postanite dio tehnološke budućnosti u kratkom roku uz LearningEdge Akadamiju

Otvorite vrata nove karijere u svijetu tehnologije!

LearningEdge Akademija, učilište posvećeno razvoju programerskih vještina, najavljuje početak prijava za nove edukacije koje će početi 1. veljače. Edukacije traju 5 mjeseci i pružaju studentima potpuno obrazovanje u programiranju, od osnovnih koncepta do naprednih tema.

Nije potrebno prethodno znanje

Za sudjelovanje u Akademiji nije potrebno nikakvo iskustvo niti predznanje u području IT industrije, niti je važno prethodno obrazovanje polaznika.

Uz pomoć stručnih i iskusnih predavača organizatori su sigurni da će polaznike naučiti sve što im je potrebno za uspjeh u svijetu programiranja. Predavanja počinju početkom ožujka u trajanju od pet mjeseci, a upisi traju od 1. veljače do 1. ožujka.

Predavanja će biti na tjednoj bazi po 6h predavanja u popodnevnim satima. Predavanja će se odvijati putem video poziva ili ili u učionici u novootvorenom coworking prostoru Scaleup.

Mogućnost izravnog zapošljavanja nakon završene Akademije 

Najboljim sudionicima Akademije pruža se izvanredna mogućnost izravnog zapošljavanja nakon završene edukacije u jednoj od partnerskih tvrtki, dok će se ostalim kandidatima osigurati pomoći u potrazi za poslom u programerskoj struci.

Važno je naglasiti kako Akademija za partnere ima vodeće tvrtke u svijetu programiranja koje pružaju priliku za napredovanje i razvoj programerske karijere.

Posao budućnosti

Potraga za programerima drastično je porasla u posljednjih deset godina, što na domaćem što na svjetskom tržištu rada. Programerski su poslovi postali poznati kao vrhunska radna mjesta s iznadprosječnom plaćom, opuštenom radnom atmosferom, odličnim benefitima i mogućnostima rada od kuće. Programeri imaju mogućnosti raditi za vrhunske svjetske tvrtke iz udobnosti svoga doma, ili se pak preseliti.

- Vjerujemo da bi svatko trebao imati pristup prednostima obrazovanja o kodiranju, bez obzira na njihovu pozadinu ili iskustvo. Naš cilj je pružiti poticajno i inkluzivno okruženje za učenje u kojem pojedinci mogu razviti svoje vještine kodiranja i otključati svoj puni potencijal - rekao je Dragan Rapić, osnivač LearningEdge Akademije. 

Smatra da se tehnološki krajolik mijenja brže nego ikad prije i ključno je da pojedinci posjeduju vještine koje su im potrebne za uspjeh u ovom novom svijetu.

- Naši tečajevi osmišljeni su kako bi studentima pružili znanja i vještine koje su im potrebne za uspjeh, kako u karijeri tako i u životu - naglasio je Rapić.

Za više informacija o LearningEdge Akademiji, posjetite njihovu web stranicu. Počnite graditi svoju budućnost u svijetu tehnologije s Learningedge Akademijom!

Vaša reakcija na temu