Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POTRAGA Nestala pripadnica HV-a, pronađen je njezin Mercedes, dokumenti i osobne stvari, ali njoj nema ni traga

POTRAGA Nestala pripadnica HV-a, pronađen je njezin Mercedes, dokumenti i osobne stvari, ali njoj nema ni traga

Iz MORH-a pozivaju one koji znaju nešto o njoj da se jave policiji

Traje potraga za Jadrankom Skender, 51-godišnjom pripadnicom HV-a, čiji je nestanak prijavljen 4. prosinca. Pripadnici Hrvatske vojske su se uključili u potragu za nestalom s pripadnicima policije.

- Pripadnici Hrvatske vojske u skladu sa svojim nadležnostima uključili su se u potragu za nestalom pripadnicom Hrvatske vojske zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su nadležni za organizaciju i provedbu traganja. Kako je i objavljeno, nestanak djelatnice Hrvatske vojske prijavljen je PU zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine, u večernjim satima, nakon čega je započela potraga na području grada Zagreba - poručili su iz MORH-a.

Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije te pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je vozilo makre Mercedes nestale pripadnice, dokumenti  i osobne stvari, a potraga za nestalom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova.

Jadranka Skender visoka je 164 centimetra, kestenjaste ravne kose, srednje tjelesne građe, a u trenutku nestanka je bila odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

- Vojna policija je u stalnom kontaktu s Ministarstvom unutarnjih poslova, a uskladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom. Ako građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192 - stoji u priopćenju MORH-a.

Vaša reakcija na temu