Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Potvrđena optužnica protiv Solinjanina koji je drogiran Golfom udario policajca sa 65 kilometara na sat

Potvrđena optužnica protiv Solinjanina koji je drogiran Golfom udario policajca sa 65 kilometara na sat

Otkazao je branitelju, sucu je rekao da ga terete nezakonitim dokazima

Potvrđena je optužnica protiv 30-godišnjeg Solinjanina Ivana Božića, kojeg terete za pokušaj teškog ubojstva policajca. 

U Ulici Domovinskog rata u Splitu malo prije 1 sat ujutro Golfom je sa 65 kilometara na sat udario policajca koji ga je pokušao zaustaviti. Od siline udarca policajac je odbačen na kombi, a Božić je s ugašenim svjetlima bez smanjivanja brzine nastavio vožnju u smjeru Solina. U Klisu je izgubio kontrolu i sletio van kolnika. Uhićen je nakon par dana kod prijatelja. 

Kako se istragom utvrdilo, Božić je dobio Golfa tjedan dana prije nesreće kako bi popravio neka sitnija oštećenja na karoseriji. Vlasnik ga je na dan nesreće pronašao u kafiću. Rekao mu je da je Golfu istekla registracija i da ne smije voziti. Božić mu je obećao za dva dana završiti radove na autu, no iste večeri je udario policajca. Vlasnik se požalio kako mu je auto vraćen u katastrofalnom stanju s totalnom štetom. 

Božić negira djelo i smatra da se optužnica temelji na nezakonitim dokazima. Dan uoči sjednice optužnog vijeća otkazao je branitelju. I dalje je u pritvoru, tamo će dočekati i početak suđenja. 

Državno odvjetništvo tereti ga da je postupao s izravnom namjerom. Nakon što je uhićen, u organizmu su mu pronađeni tragovi THC-a i kokaina.

Vaša reakcija na temu