Foto: Veljko Martinović POTVRĐENO Damir Grubšić nije više ravnatelj Park šume Marjan

POTVRĐENO Damir Grubšić nije više ravnatelj Park šume Marjan

Promjene još trebaju potvrditi vijećnici

Na sjednici Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan smijenjen je ravnatelj Damir Grubšić. Do izbora čelnika natječajem, imenovan je Stipe Mušura, stručni suradnik u Javnoj ustanovi.

Predsjednik Upravnog vijeća Srđan Marinić kazao je u najavi smjene da Grubšića namjeravaju smijeniti zbog toga što nije ispunio veći dio zadataka koje mu je prije dva mjeseca zadalo novo Upravno vijeće. 

Dosadašnji ravnatelj je pak kazao da je iznenađen, da rade pozitivno i ispunjavaju sve zadatke. Medijima je kazao i da se radi o političkoj smjeni.

Upravno vijeće ima četiri nova člana koje je postavio gradonačelnik. Uz Marinića, tu su i profesor Željko Domazet i Luka Baričić s liste Ivice Puljka te Ante Vuković s liste Ramljak-Mamić. Prijedlog razrješenja Grubšića i imenovanje Mušure ići će još na potvrdu pred vijećnike. Za očekivati je da će proći.

Grubšić je, podsjetimo, izabran za ravnatelja kao Kerumov čovjek, ali se tijekom mandata čelnik HGS-a s njim posvadio jer nije 'ispunjavao zadatke'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109847, "");
Pregledaj komentare
29