Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POVODOM PRIZNANJA HRVATSKE: Turistički vodiči poklanjanju besplatno razgledavanje Splita

POVODOM PRIZNANJA HRVATSKE: Turistički vodiči poklanjanju besplatno razgledavanje Splita

Okupljanje je u nedjelju u podne ispred brončane makete na Rivi

U sklopu projekta 'Upoznaj svoju zemlju', a povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske će u nedjelju organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča. 

Ture počinju u podne, a u Splitu je okupljanje ispred brončane makete grada na Rivi. Na raspolaganju je 10 turističkih vodiča, a razgled je dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

- Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima - poručili su iz Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske.

Vaša reakcija na temu