Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POVUČENA SUGLASNOST ZA LEGALIZACIJU NA ZVONČACU 'Ne radi se o inatu, još lani smo slučaj prijavili DORH-u'

POVUČENA SUGLASNOST ZA LEGALIZACIJU NA ZVONČACU 'Ne radi se o inatu, još lani smo slučaj prijavili DORH-u'

Riječ je o objektu svekra HDZ-ove vijećnice

Bivšem klubu 'Jungle', današnjoj 'Zoni', Javna ustanova za upravljanje park šumom Marjan povukla je izdanu suglasnost potrebnu za legalizaciju. Potpisala ju je prethodna garnitura, a nova je provela reviziju i zaključila da nema pravnog temelja za takvu odluku.

Slučaj Ivana Relate, koji je ozakonio objekt na Zvončacu, opet je izašao na vidjelo kada je HDZ-ova vijećnica Ivana Relata kritizirala imenovanje Srđana Marinića kordinatorom park šume.

Netom nakon prozivke na Vijeću, Društvo Marjan je objavilo da je razlog prozivanja, vjerojatno, zbog legalizacije na Zvončacu. Gradska vijećnica je, pak, odgovorila da o tome nema pojma i da uopće nije u dobrim odnosima sa svekrom te da legalizacija  svakako nije razlog kritike Marinića.

Nešto više od mjesec i pol dana poslije prepucavanja, Javna ustanova je povukla suglasnost.

Marinić nam je kazao da se ne radi ni o kakvom inatu, nego o provođenju odluke o reviziji svih suglasnosti. 

- Osim toga, Društvo Marjan je još lani DORH-u prijavilo slučaj objekta na Zvončacu. Dosta je uzurpiranja gradske imovine - jasan je Marinić.

Inače, provodi se revizija svih akata Javne ustanove prema odluci Upravnog vijeća, a među njima su i lokacije u kompleksu Vile Dalmacije, Botaničkog vrta...

Vaša reakcija na temu