Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POZADINA KRVOPROLIĆA U SPLITU Mladi pomorac izrešetao ljude koji su prijetili njegovoj obitelji?

POZADINA KRVOPROLIĆA U SPLITU Mladi pomorac izrešetao ljude koji su prijetili njegovoj obitelji?

Filip Zavadlav predao se sinoć par sati nakon krvavog pohoda po centru grada. Mnogi mu daju podršku

Splitska policija privela je sinoć Filipa Zavadlava, mladog splitskog pomorca, zbog trostrukog ubojstva koje se jučer dogodilo iza 15 sati na nekoliko lokacija u samom središtu Splita. Rafalima iz automatske puške pokošeni su Marin Boban i Marino Paić, na putu do bolnice preminuo je i Jurica Torlak

Ubijeni se dovode u vezu s narko miljeom, a prema onome što se dosad moglo čuti iz više izvora, Zavadlav se na krvavi pohod odlučio nakon što su on i njegova obitelj mjesecima primali prijetnje jer mu se mlađi brat našao u dugu zbog droge. Po društvenim mrežama dosta je komentara, a mnogi daju podršku Zavadlavu. 

Policija će danas predstaviti rezultate kriminalističkog istraživanja. Sinoć, nakon uhićenja, Zavadlav je šutio. U bolnicu su ga odveli na pregled. Postoje indicije da je jučer tijekom pohoda po Varošu namjeravao smaknuti još nekoliko osoba. Snimljen je kako vrlo hladnokrvno korača ulicom naoružan automatskom puškom, koju policija sinoć nije pronašla. 

Vaša reakcija na temu