Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Požar dvije obiteljske kuće na Braču, vatrogasci imali vatrenu noć!

Požar dvije obiteljske kuće na Braču, vatrogasci imali vatrenu noć!

Izgorjeli su prizemlje, kat i krovište na jednom objektu, dok su na drugom vezane gradnje izgorjeli dio krovišta i jedna prostorija na prvom katu

Vatrogasci iz Supetra napisali su na Facebooku kako su njihovi kolege iz Bola imali vatrenu noć. Gasili su požar dviju obiteljskih kuća sinoć: 

'Naše kolege iz Bola imale su vatrenu noć. U požaru dviju obiteljskih kuća sinoć su u potpunosti izgorjeli prizemlje, kat i krovište na jednom objektu dok su na drugom objektu vezane gradnje izgorjeli dio krovišta i jedna prostorija na prvom katu. 

Zbog intervencije opskrba električnom energijom za naselje Murvica bila je u prekidu od 00.50 do 08.30 sati.

Dojava: 00.37 sati

Angažirane vatrogasne snage: 16 vatrogasaca 6 vozila. 

Požar lokaliziran: 02.20 sati

Završetak intervencije: 08.30 sati

Požarište su po završetku intervencije osiguravali policijski službenici PP Brač, a očevid su izvršili inspektori iz Splita. 

Kolegama iz Bola sve čestitke na besprijekorno odrađenoj intervenciji!', napisali su na Facebooku.

Vaša reakcija na temu