Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JOŠ NIJE POD KONTROLOM Stanje požara kod Segeta je bolje nego prije, nema opasnosti

JOŠ NIJE POD KONTROLOM Stanje požara kod Segeta je bolje nego prije, nema opasnosti

'Ima još otvorenog plamena, pazimo da se ne proširi'

Stanje požara kod Segeta Donjeg je bolje nego prije.

- Nakon napuštanja zračnih snaga smo raspoređeni po cijelom požarištu, sada je oko 150 vatrogasaca na terenu. Požar još nije pod kontrolom, ali nema ugroze za kuće, čekamo jutro da nastavimo sa sanacijom - rekao nam je zapovjednik DVD-a Trogir, Marin Buble

Mora gorjeti, požar je - našalio se Ivan Kovačević, županijski vatrogasni zapovjednik, i dodao: 

- Ima još otvorenog plamena, pazimo da se ne proširi, da ne dođe do kuća, ujutro kreću opet zračne snage. Nema straha.

Podsjetimo, požar je danas gasilo oko 170 vatrogasaca s oko 50 vozila. Ukupno je tijekom današnjeg dana angažiranom osam protupožarnih zrakoplova na ovom požarištu.  Ukupno je i 26 pripadnika Kopnenih snage protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH iz vojarne 'Knez Trpimir' u Divuljama upućeno je tijekom poslijepodneva u akciju gašenja požara kod Segeta Donjeg.



Vaša reakcija na temu