Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Požar odjeće u zgradi Dalmacijavina, zaključano dijete u autu...

Požar odjeće u zgradi Dalmacijavina, zaključano dijete u autu...

Splitski vatrogasci jučer su imali nekoliko intervencija

Splitski vatrogasci jučer su imali nekoliko intervencija.

U 6.46 sati stigla je dojava o požaru komada odjeće u zgradi Dalmacijavina, na Obali kneza Domagoja. Na teren je izišlo šest vatrogasaca JVP-a Split s jednim vozilom te tri vatrogasca DVD-a Split s jednim vozilom. 

U 10.21 zabilježena je tehnička intervencija skidanja predmeta sa stabla koštele u Hercegovačkoj ulici. Na intervenciji tri vatrogasca JVP-a Split s dva vozila.

U 17.33 sati u pitanju je bila tehnička intervencija otvaranja stana na adresi Ante Katunarića, Split. Intervenirao je JVP Split - četiri vatrogasca s jednim vozilom. 

U 19.41 zabilježena je tehnička intervencija otvaranja osobnog vozila u kojem se zaključalo dijete - parkiralište Š.C. Gripe, Osječka ulica. Intervenirao je JVP Grada Splita s jednim vozilom i tri vatrogasca. 

Vaša reakcija na temu