Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U SMILJANIĆEVOJ: U požaru stana umrla žena

TRAGEDIJA U SMILJANIĆEVOJ: U požaru stana umrla žena

Na terenu su vatrogasci i Hitna, službeno se oglasila i policija

16.20 sati - O požaru u Smiljanićevoj priopćenjem za javnost oglasila se i policija.

'Danas oko 13.40 sati u stanu u  Smiljanićevoj ulici u Splitu izbio je požar. Na mjesto događaja upućene su žurne službe. Prilikom postupanja u prostoriji stana je pronađeno mrtvo  žensko tijelo.

O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo i  inspektor za  protupožarnu zaštitu.

Na mjestu događaja obavit će se očevid kako bi se utvrdio uzrok požara i razjasnile sve  okolnosti događaja', poručuju iz policije.



Ranije objavljeno


U požaru stana u Smiljanićevoj ulici umrla je žena.

Planulo je na prvom katu, izgorio je cijeli stan i zahvatio susjedna vrata. Vatra ja ugašena.

Stan je bio, kako doznajemo, prepun otpada.

- Da smo ušli minutu kasnije, i drugi stan bi gorio. Vatrogasci krpe i smeće izbacuju vani da se požar ne bi proširio - kažu nam vatrogasci.

Od sustanara doznajemo da su više puta zvali policiju zbog remećenja javnog reda i mira, ali i zbog smeća u stanu i sanitarnu inspekciju.

Policija je izlazila na teren, a sanitarna ih je upućivala na Centar za socijalnu skrb.

- Nažalost, imali smo sličnih problema s njenom pokojnom majkom. 50 godina zapravo se borimo - kaže nam susida s četvrtog kata.




Vaša reakcija na temu