Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Pred noćnim klubovima u Splitu pokazivao elektrošoker, govorio da ima bombu

Pred noćnim klubovima u Splitu pokazivao elektrošoker, govorio da ima bombu

Pritvorskom nadzorniku je predan 44-godišnjak

Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari splitska policija je osumnjičila 44-godišnjaka. 

Utvrdili su kako je u subotu iza ponoći ispred dva noćna kluba u Splitu pokazivao elektrošoker kojeg je nekoliko puta i aktivirao. Osim toga, posjetiteljima je govorio da ima bombu. 

'U sklopu istraživanja je obavljena pretraga obiteljske kuće, automobila i ugostiteljskog objekta kada je pronađen elektrošoker koji je oduzet. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari danas će biti predan pritvorskom nadzorniku', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu