Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predala se dvojica osumnjičenih za šverc marihuane iz Petrakove grupe

Predala se dvojica osumnjičenih za šverc marihuane iz Petrakove grupe

Došetali su do splitskog zatvora

Ivan Bogić i Miljenko Gerželj, osumnjičeni da su sudjelovali u švercu velikih količina marihuane u grupi Nenada Petraka, predali su se pravosudnim tijelima. Kako doznajemo, došetali su do splitskog zatvora. Bili su u bijegu tjedan dana otkako je PNUSKOK priveo većinu od 19 osumnjičenika. I dalje nema Petraka, Tomislava Miletića i Vlade Brkića.

Petrak je bio u grupi koja se u travnju na Skalicama sukobila s Josipom Čubelićem koji je dobio metak u nogu. S njim su bili i boksač Ante Varnica i Jerko Radić koje USKOK postavlja visoko u hijerarhiji ove organizacije. 

U travnju se još nije ništa znalo o poslovima s marihuanom i kokainom. Radić i Varnica predali su se nakon mjesec i pol dana bijega, no Petrak je i dalje nedostupan, prema posljednjim informacijama, nalazi se u Turskoj.

Vaša reakcija na temu