Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Predsjednik Neslanovca prozvao Šutu da se uključi u rješavanje problema onečišćenja zraka

Predsjednik Neslanovca prozvao Šutu da se uključi u rješavanje problema onečišćenja zraka

'Na svim važnim upravljačkim funkcijama su vaše stranačke kolege koji su stavili stranačke i privatne interese ispred zdravlja naših građana', poručuje Popović

'Tematska sjednica o stanju u gradskoj tvrtki Čistoća d.o.o. koja je jučer održana nije ponudila nikakve novosti o kojima nismo bili upoznati. Međutim, jučer se pokazalo koliko je cjelokupna oporba(neki se čak nisu niti pojavili), u stvarnosti (ne)zainteresirana za konkretan rad kako bi Split napredovao'.

Kaže to Ante Popović, predsjednik Vijeća GK Neslanovac. 

Naglašava kako je Tomislav Šuta javno pokazao 18 potpisa predsjednika Vijeća određenih GK/MO sa zahtjevom za smjenom direktora Čistoće, te je pozvao ostale da se pridruže.

'Kao predsjednik Vijeća GK Neslanovac moram reagirati na ovakav poziv kako bi Šuta dobio potpune informacije kako funkcionira rad GK Neslanovac. Rad našeg Vijeća je transparentan i sve odluke se donose na Vijeću, pa tako i odluka o potpisivanju nekakvog zahtjeva. Stoga g. Šuta, prije nego što ste uskočili u fotelju saborskog zastupnika, trebali ste naučiti kako funkcionira rad jednog kotar na potpuno transparentan način', naglašava Popović.

Kao predsjednik GK Neslanovac pohvalio je djelatnike Čistoće koji u njegovom kotaru odgovorno rade svoj posao u svim vremenskim neprilikama.

'I nitko se tada ne pita kako je tim istim radnicima. Je li se ponekad može bolje? Vjerojatno može, kao i na svim poslovima.
Ovim putem bi se zahvalio djelatniku Čistoće g. Marači i našoj kotarskoj komunalnoj redarici gđi. Jurić koji u svakodnevnoj komunikaciji rješavaju probleme nakupljanja glomaznog otpada na javnim površinama koji ostavljaju neodgovorni građani.

A Vama g. Šuta bih preporučio, ako se doista želite baviti problemima Splita i pomoći njegovim građanima, da mi se osobno javite kako bismo započeli rješavati problem onečišćenja zraka u Splitu koje dolazi iz Sjeverne luke. To je trenutno jedan od najvećih problema Grada Splita i ostalih gradova u okolici koji nitko ne želi riješiti. Na svim važnim upravljačkim funkcijama (glavni državni inspektor – Andrija Mikulić, ravnatelj Lučke uprave Split – Vice Mihanović, župan Splitsko-dalmatinske županije – Blaženko Boban) su vaše stranačke kolege koji su stavili stranačke i privatne interese ispred zdravlja naših građana. Hoćete li Vi postupiti na jednak način,b pokazat će vrijeme', poručuje Popović.

Vaša reakcija na temu