PREDSJEDNIK UDRUGE GET PRIJAVIO VLASNIKA GRAĐE: 'Unio mi se u lice i počeo urlikati i pljuvati'

PREDSJEDNIK UDRUGE GET PRIJAVIO VLASNIKA GRAĐE: 'Unio mi se u lice i počeo urlikati i pljuvati'

'Nemam se ja s njim što raspravljati. Ilegalno je radio godinu dana', kaže Marin Krpetić

Predsjednik udruge Get i vijećnik kotara Grad Marin Krpetić popodne je bio u policiji. Prijavio je, kaže, Josipa Mijića, vlasnika Solin Građe i turističkog objekta na Mihovilovoj širini. Krpetić i Mijić često se viđaju otkako je Grad Split prodao poduzetniku kuću u čijem se prizemlju nalazi klub La Bodega. Susjedi jesu, ali dobrosusjedske odnose baš i nemaju. 

Krpetić je reagirao lani prozvavši Mijića zbog šuta kojeg je iznosio na trg dok je gradio hotel, a tvrdi i da je vlasnik Građe ilegalno radio godinu dana i završio svoj objekt unatoč zabrani radova. 

Danas su se ponovno sreli, a susret nije prošao najbolje. 

Što se dogodilo, Krpetić je objavio na svom Facebook profilu. 

'Iznosio je svoju drlju na ulicu, obratio se riječima: 'Pička ti materina, aj me odma prijavi komunalnoj.' Pljunuo je na pod. 'Pička ti materina, jebat ću ti mater ako me prijaviš.' Opet je pljunuo. 'Najebat ću ti se matere, samo me prijavi…' Bila je to bujica riječi. Nisam ga prijavio komunalnoj, već sam upravo u Prvoj policijskoj postaji i dajem izjavu', napisao je Krpetić.   

'Nemam se ja s njim što raspravljati i obračunavati. Otišao sam prijaviti prijetnju. Policija kaže da to nije prijetnja, a ja sam im rekao da je preko nekih ljudi već poručivao da će mi se najebati matere i da je imao ispad prema mom ocu koji je 100-postotni invalid. Grad mu je prodao kuću u kojoj je nekoć radilo desetak udruga. Sada drži smještajne kapacitete koji su kategorizirani kao smještaj u domaćinstvu. Kada smo se sreli, stavljao je stolove i stolice. Očekivao je da ću ga prijaviti. Unio mi se u lice i počeo urlikati i pljuvati po podu', kazao nam je Krpetić. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48338, "");
Pregledaj komentare