Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Predsjednik Vlade u Splitsko-dalmatinskoj i Šibensko-kninskoj županiji

Predsjednik Vlade u Splitsko-dalmatinskoj i Šibensko-kninskoj županiji

Susrest će se i s predsjednicom sindikata u Dalmacijavinu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u četvratak će posjetiti Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju.

Posjet će započeti u Splitu, gdje će, u nazočnosti premijera, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban potpisati Ugovor o dodjeli poslovnog prostora na adresi Ruđera Boškovića 30 u Splitu, Splitsko-dalmatinskoj županiji za potrebe Poliklinike za rehabilitaciju osoba sa smetnjama u razvoju,.

Nakon toga je predviđen sastanak predsjednika Vlade s predsjednicom sindikata tvrtke Dalmacijavino Danicom Stipović

Predsjednik Vlade sudjelovat će na svečanosti otkrivanja spomenika utemeljitelju moderne države Hrvatske dr. Franji Tuđmanu, u parku '"Petrićevo', u Podstrani. 

Po dolasku u Šibenik, premijer će se sastat s gradonačelnikom Šibenika Željkom Burićem, a potom će sudjelovati na svečanosti uručivanja ugovora sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda plus u okviru Poziva 'Zaželi – prevencija institucionalizacije'.  

Sdjelovat će i na svečanosti otvorenja konferencije 'Dani regionalnoga razvoja i EU fondova 2023'. 

Vaša reakcija na temu