Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREFERENCIJALNO GLASOVANJE U SPLITU: Kolakušić dobio najviše glasova, Maroević iznad Resslera, Petir bolja od Puljka, Pauk i Pupovac imaju gotovo istu podršku birača...

PREFERENCIJALNO GLASOVANJE U SPLITU: Kolakušić dobio najviše glasova, Maroević iznad Resslera, Petir bolja od Puljka, Pauk i Pupovac imaju gotovo istu podršku birača...

Biljana Borzan i Tonino Picula su osvojili više glasova od Ranka Ostojića

U Splitu su obrađena 171 od 172 biračka mjesta, a izvukli smo neke zanimljive podatke pogledavši preferencijalne glasove.

U Splitu je Domagoj Maroević dobio 1.805 glasova, najviše na HDZ-ovoj list, više čak i od nositelja Karla Resslera (1423).

SDP-ovom Ranku Ostojiću glas je dao 1.363 građanin, više od njega su dobili Biljana Borzan (2.787) i Tonino Picula (2.217).

Ime Ivice Puljka zaokružio je 1.501 birač, a stranačkog kolege iz Pametnog Branimira Urlića 74.

Dragan Markovina (Nova ljevica) je dobio 281 glas, Hrvoje Bašić (HSLS) 124.

Mostovka Sonja Čikotić je dobila 516 splitskih glasova, a HNS-ova Ruža Kovačević Bilić 368.

Martin Pauk je dobio 146 glasova, glasači Neovisnih za Hrvatsku radije su preferencijalni glas dali Željku Glasnoviću (395), Zlatku Hasanbegoviću (623) ili Bruni Esih (1.259). Milorad Pupovac je dobio 142 glasa.

Najviše preferencijalnih glasova u Splitu je dobio Mislav Kolakušić - 3.489, Ruža Tomašić je osvojila 2.518, a Marijana Petir se može pohvaliti podrškom od 1.583 glasača.

Goran Jugović (Zelena lista) osvojio je 20 glasova.

Vaša reakcija na temu