Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Prekid vodoopskrbe u Kaštel Lukšiću u Kaštel Gomilici

Prekid vodoopskrbe u Kaštel Lukšiću u Kaštel Gomilici

Razlog su radovi u sklopu projekta aglomeracije

Stanovnicima Kaštel Lukšića i Kaštel Gomilice u četvrtak će, od 9 do 17 sati, biti prekinuta opskrba vodom. Razlog su radovi u sklopu projekta aglomeracije Kaštela-Trogir. 

Radi se o potrošačima na adresama: Put sv. Ante Padovanskog, Ulica fra Fulgencija Careva, Ulica kneza Domagoja, Ulica hrvatskih knezova (parni od 30, neparni od 25), Ulica Frana Krste Frankopana, Ulica kraljice Jelene, Put Lisičina, Ulica blaženoga dr. Ivana Mertza (parni do 12, neparni do 13) i Podstinice.

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja - poručuju iz Vodovoda i kanalizacije.

Vaša reakcija na temu