Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Prekinuta potraga za hrvatskim pomorcem: 'U moru koje je 15°C moguće je preživjeti tek 26 sati'

Prekinuta potraga za hrvatskim pomorcem: 'U moru koje je 15°C moguće je preživjeti tek 26 sati'

Nestao je u Japanskom moru

Prekinuta je potraga za nestalim pomorcem iz Hrvatske. Potragu je prekinuo Centar za traganje i spašavanje u Vladivostoku koji je rukovodio potragom za nestalim pomorcem. Vodeći se brojnim parametrima, među kojima su i temperatura mora koja je jučer iznosila oko 15 stupnjeva Celzijevih te činjenicom da je u takvim uvjetima mogućnost preživljavanja oko 26 sati, potraga je prekinuta, kazala je Sanja Putica iz Atlantske plovidbe za 24 sata

Atlantska plovidba izvijestila je u subotu da se traga za članom posade broda 'Miho Pracat' u Japanskom moru, nakon što je oko 9 sati po lokalnom vremenu primijećen njegov nestanak.

Brod koji je bio na putu iz ruske luke Shakhtersk prema Kini, odmah je okrenut u suprotnom smjeru i započela je akcija potrage. Kompanija je priopćila da je u međuvremenu brod pretražen, a nestali član posade broda 'Miho Pracat' nije pronađen na brodu.

Uz njihov brod, u potragu su bili uključeni zrakoplov, brod specijaliziran za traganje i spašavanje (SAR) te ribarski brod koji se zatekao u blizini mjesta događaja.

Vaša reakcija na temu