Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREMA IZLAZNIM ANKETAMA Marijana Puljak ulazi u Sabor

PREMA IZLAZNIM ANKETAMA Marijana Puljak ulazi u Sabor

Od tri mandata koalicije dva su u Zagrebačoj županiji

Stranka s imenom i prezimenom, Fokus i Pametno rezultate su dočekali s oduševljenjem.

Dalija Orešković, ispred koalicije je rekla da su od tri, po anketama osvojena mandata, dva u Zagrebačkoj županiji. Jedan je u 10. izbornoj jedinici, gdje je nositeljica liste Marijana Puljak.

'Voljeli bismo da se ove ankete pretvore u prave rezultate. Ovo je prvi puta da se okupio politički centar i samostalno izašao na izbore. Najmlađi smo. Formirali smo se dva dana prije predaje lista. Rješenje će se tražiti u centru', poručila je Orešković.

Marijana Puljak je za N1 rekla kako se 2016. po izlaznim anketama Pametnom davalo mjesto u saboru, ali kako je tada to bilo granično. 

'Ovi rezultati nas raduju, ali čekamo one službene', rekla je.

Dodala je kako se sada radi o koaliciji koja je objavljena pred same izbore ali ikako im je drago da su građani i birači prepoznali poruke i to da Hrvatsku treba zaokrenuti u smjeru moderne zemlje.

'Budućnost Hrvatske je u centru', rekla je i dodala kako ispada da za sada svaka od tri stranke u koaliciji ostvaruje mandat tamo gdje su najjači.

Vaša reakcija na temu