Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preminuo 24-godišnji Hrvat na Ultri: Bježao policiji, progutao vrećicu s drogom i ugušio se

Preminuo 24-godišnji Hrvat na Ultri: Bježao policiji, progutao vrećicu s drogom i ugušio se

Pokušali su mu pomoći, prevezen je i u bolnicu, ali je preminuo

Splitska policija je izvijestila kako je preminuo 24-godišnji Hrvat kojega je privela zbog sumnje da posjeduje drogu. Tragičan slučaj se počeo odvijati kraj poljudskog stadiona tijekom Ultre, u ulici VIII. Mediteranskih igara. Prvo su ga zaustavili s namjerom identificiranja, a mladić se dao u bijeg. Uhvaćen je, kako su kazali, stavili su mu sredstva za vezivanje te su krenuli do službenog auta gdje mu je pozlilo. Pokušali su mu pomoći, prevezen je i u bolnicu, ali je preminuo. 

Za sada se zna da je prilikom bijega je progutao plastičnu vrećicu u kojoj je najvjerojatnije bila marihuana ili hašiš. Vrećica mu je zapela duboko u dušniku. Policajci i djelatnici hitne pomoći su mu pokušali pomoći, ali nisu uspjeli. Vrećicu su uspjeli izvaditi tek u bolnici. Iako je hitna pomoć vrlo brzo došla na mjesto događaja, 24-godišnjak je već tada bio izgubio svijest.

Donosimo detaljan opis policije:

- Večeras oko 20:30 sati, u ulici VIII. Mediteranskih igara u Splitu policijski službenici su s namjerom utvrđivanja identiteta prišli muškarcu za kojeg su sumnjali da je u posjedu droge, nakon čega se isti dao u bijeg. Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo.

O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, te će biti obavljen očevid - naveli su.

Vaša reakcija na temu