Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot PREMLAĆIVANJE U SPLITU Marendićev sin i ostali završili u zatvoru da ne ponove djelo

PREMLAĆIVANJE U SPLITU Marendićev sin i ostali završili u zatvoru da ne ponove djelo

Ispitao ih je sudac za mladež jer su četvorica od petorice prijavljenih maloljetni

Sudac za mladež splitskog Županijskog suda odredio je na prijedlog Državnog odvjetništva istražni zatvor za četvoricu maloljetnika koji su osumnjičeni za premlaćivanje 22-godišnjaka prije dvije večeri ispred kluba na Poljudu. Pritvor je određen kako ne bi ponovili djelo. 

Policija je četvoricu maloljetnika te jednog 18-godišnjaka prijavila za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede. Među njima je i 17-godišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića koji je zbog ovog slučaja jučer podnio ostavku. 

Kako doznajemo, svi osumnjičenici su iznijeli aktivnu obranu. 

Stanje ozlijeđenog mladića je vrlo teško. Ima po život opasne ozljede glave. Nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a. 

Sukob između dvije skupine započeo je unutar kluba. Navodno je sve zakuhao mladić koji je sjedio za susjednim stolom. Zaiskrilo je oko Marendićeve kćeri, došlo je do naguravanja koje se nastavilo i ispred kluba nakon što su izbačeni. Sukob je eskalirao nakon što je Marendićev sin dobio udarac u glavu. Navodno ga je udario glavom isti mladić s kojim se sukobio unutar kluba. Nakon toga dolazi do teškog ozljeđivanja 22-godišnjaka kojeg je netko iz Marendićeve družine udario nogom u glavu. 

Vaša reakcija na temu