Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREMLATIO SUSJEDA Bivši policajac napao čovjeka u zgradi na Mertojaku

PREMLATIO SUSJEDA Bivši policajac napao čovjeka u zgradi na Mertojaku

Iz policije su potvrdili da su iza podneva dobili dojavu o narušavanju reda i mira

U prizemlju zgrade na Mertojaku potukli su se susjedi. Sukob je izbio oko 12.20 sati ispred lifta, a kako javljaju naši čitatelji bivši policajac s kojim stanari u zgradi inače imaju problema pretukao je susjeda koji živi na istom katu kao i on. 

- Napao ga je bez jasnog razloga, pretukao ga je, raskrvario mu nos, razbio arkadu, napravio podljeve po cijelom tijelu, tukao ga je šakama i nogama dok je ležao na podu. Hitna je odvezla ozlijeđenog, a napadač je pobjegao odmah nakon incidenta. Sigurnosna kamera u zgradi snimila je događaj - ispričao nam je naš čitatelj.

U splitskoj policiji potvrdili su da su iza podneva dobili dojavu o narušavanju javnog reda i mira te da je u incidentu jedna osoba ozlijeđena. 

- U postaji se nalazi jedna osoba na kriminalističkom istraživanju - kazali su u PU splitsko-dalmatinskoj.

Vaša reakcija na temu