Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREPAD NA BRDIMA S pištoljima iz automobila izvukli suprugu splitskog dilera

PREPAD NA BRDIMA S pištoljima iz automobila izvukli suprugu splitskog dilera

Petra Rašidagić ostala je bez Renault Scenica. Odmah je nazvala policiju

Sinoć su na splitskim Brdima oko 20 sati dvojica muškaraca s pištoljima i prijetnjama iz automobila izbacili Petru Rašidagić, suprugu Damira Rašidagića koji je nedavno uhvaćen s većom količinom droge i oružja te je smješten u zatvor na Bilice. 

Prepad se dogodio nasred ulice, nedaleko od kuće u kojoj s djecom živi Rašidagić. Policiju je odmah nazvala. Ne zna o kojim se osobama radi, ali je policiji dala njihov opis. Od sinoć se traga za njima. 

Petra Rašidagić bivša je djevojka Jakše Cvitanovića Cvika, osuđenog za dilanje droge i organiziranje zločinačke skupine na Korčuli. Rašidagić je svjedočila protiv Cvika, a njemu su sudili zbog toga što joj je prijetio i tražio da povuče svoj iskaz. 

Navodno već duže vrijeme ona i djeca primaju prijetnje. Policija će i to istražiti. 

Rašidagić očekuju u policijskoj postaji kako bi i formalno podnijela kaznenu prijavu. Slučaj se istražuje kao razbojništvo s vatrenim oružjem. 

Vaša reakcija na temu