Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREPOZNAJETE LI GA? Policija objavila fotografije starijeg provalnika

PREPOZNAJETE LI GA? Policija objavila fotografije starijeg provalnika

Pobjegao kada je vidio da ga je snimila nadzorna kamera

Dubrovačka policija provodi istraživanje pokušaja teške krađe koja je počinjena tijekom noćnih sati sredinom srpnja ove godine u Zatonu pokraj Dubrovnika, a za pomoć su zamolili građane. 

Objavili su fotografije osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem. 

- Radi se o muškarcu starosti oko 60 godina koji je provalio u trgovinu te je, nakon što je vidio da ga je snimila video nadzorna kamera koja se nalazila u unutrašnjosti trgovine, pobjegao s mjesta događaja bez da je išta otuđio - poručili su iz policije.

Mole građane da, ako imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke, o tome obavijeste policiju. Mogu doći osobno, javiti na 192 ili na mail: dubrovacko-neretvanska@policija.hr.


Vaša reakcija na temu