PREPRODAJU SE I ULAZNICE MUP-a 'Poduzimanje mjera prema djelatnicima ovisit će o utvrđenom'

PREPRODAJU SE I ULAZNICE MUP-a 'Poduzimanje mjera prema djelatnicima ovisit će o utvrđenom'

'Organizator odlučuje kome će dati na uživanje ulaznice', tvrde u policiji

Dvije ulaznice za utakmicu između Hrvatske i Mađarske na Poljudu naslovljene na MUP pojavile su se za 3.400 kuna u preprodaji na Njuškalu. Na oglasu je navedeno da ne treba ni osobna, ni OIB i da se sve vidi na slici. Pitali smo MUP kako to da su se njihove ulaznice našle u preprodaji.

'Upoznati smo s objavom preprodaje ulaznica. U tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica. Eventualno daljnje poduzimanje mjera prema djelatnicima ovisit će o utvrđenom', stigao je odgovor iz PU splitsko-dalmatinske.

'Sve ulaznice za ovo javno okupljanje, bez obzira koje podatke sadrže, a za koje je utvrđeno da su ponuđene za preprodaju, poništit će se i s njima neće biti moguć ulazak na stadion', ističu u policiji.

Podsjećaju kako ulazak na stadion neće biti moguć bez identifikacijske isprave s fotografijom zbog provjere identiteta osoba koje ulaze na stadion.

Za ulaznice koje je MUP dobio kažu da organizator javnog okupljanja samostalno odlučuje hoće li i u kojoj mjeri pojedincima ili institucijama dati na uživanje ulaznice za pojedino javno okupljanje.

'U ovom slučaju organizator je odlučio da će to učiniti i u odnosu na MUP', navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

'U ovom trenutku prioritet svih ustrojstvenih jedinica jest osiguranje susreta prema najvišim standardima, a na što ovaj incident neće i ne smije utjecati', zaključuju u splitskoj policiji.

 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52487, "");
Pregledaj komentare