Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRESUDA SUDA U IMOTSKOM Kineza zbog pjevanja ustaških pjesama kaznili s 800 kuna

PRESUDA SUDA U IMOTSKOM Kineza zbog pjevanja ustaških pjesama kaznili s 800 kuna

Sud je izdao prekršajni nalog protiv Yat Lung Szea, a jučer mu je policija otkazala boravak u RH

Kineski državljanin Yat Lung Sze kažnjen je kaznom od 800 kuna na Prekršajnom sudu u Imotskog zbog prekršaja članka 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno, narušavanja ravnog reda i mira 'pjevanjem pjesme proizašle iz vremena tzv. Nezavisne države Hrvatske', potvrđeno je Dalmatinskom portalu. 

Szea su jučer priveli imotski policajci nakon što su doznali da je tijekom finala Europskog prvenstva u rukometu pustio glas unutar lokala benzinske postaje Petrol u Grubinama. Kinez iz Hong Konga veliki je poklonik ustaša i NDH, a zbog klicanja 'Za dom spremni' već je privođen. 

Policija mu je jučer po Zakonu o strancima otkazala boravak i zabranila povratak u RH na razdoblje od tri mjeseca.

Vaša reakcija na temu