Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Twitter Pretendentici na saborsku fotelju žao što su joj muškarci dali pravo glasa

Pretendentici na saborsku fotelju žao što su joj muškarci dali pravo glasa

Nada se da će na vlast doći ekipa koja će je vratiti na 'tvorničke (Božje) postavke'

Je li tužno ili smiješno, kada (mlada) žena tijekom predizborne utrke za saborsku fotelju javno ustvrdi da 'ženama muškarci nikada nisu trebali dati pravo glasa', ocijenit će birači.

Mi njezin status s Twittera možemo samo 'nijemo' prenijeti, a on glasi ovako:

'Drage žene (niste mi sve drage, ali pravimo se da jeste), od kada su nam muškarci dali pravo glasa svijet je otišao naopako. Nadam se da će na vlast doći ekipa i vratiti nas na tvorničke (Božje) postavke'.

Autorica se zove Iva Svaguša Majčica i četvrta je na listi Desne lige u X. izbornoj jedinici. Ispred nje su Bruna Esih, Martin Mladen Pauk i Gordana Božiković.

Inače, sebe opisuje kao 'djevojku koja krši standarde zajednice, a svojim pratiteljima poručuje i: 'Ne razbijajte previše glavu, samo neka bude zabavno!'

Vaša reakcija na temu