Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PRIČA KOJA RASTAPA SRCE Potpuni neznanac se odrekao stana za samohranu majku iz Splita i još joj financijski pomogao

PRIČA KOJA RASTAPA SRCE Potpuni neznanac se odrekao stana za samohranu majku iz Splita i još joj financijski pomogao

Žena mu se javno zahvalila na društvenim mrežama

Samohrana majka u potrazi za stanom poželjela se javno zahvaliti čovjeku koji joj je pomogao. Potpuni neznanac se odrekao stana zbog nje i još joj financijski pomogao. 

'Ovo moran podiliti s Vama, pogotovo za nas koje smo samohrane majke/očevi i svi mi koji imamo mališane i tražimo malo gnijezdo za naše piliće... Ostala san nedavno iznenada sama s djetetom i krenila sam tražiti nam stan. Osim ovih velikih nenormalnih cijena stalno su me i odbijali uz riječi da ima malo dijete i da će im uništiti stan', počela je

I napokon, dogovorila je u ponedjeljak razgovor s 'razumnim najmodavcem'.

'Rekao je da postoji još jedna osoba koja je zainteresirana za stan, pa kako se dogovorimo. Nakon razgledavanja stana sijelo smo u kafić, nas četvero, ja i moj mali pilić te najmodavac i  momak koji je doša poslije', opisala je od početka razvoj događaja.

Najmodavcu je bilo svejedno tko će u stan samo su ona i taj momak trebali  dogovoriti.

'Čim je najmodavac to rekao, momak je samo pogleda u mene i i moga pilića, izvadio kuvertu u kojoj je već pripremio novac za polog i prvi mjesec najma i dao najmodavcu da je to kuverta za mene i dite. Pitala samo ga zašto i govorila da ne treba, a on je rekao da zna kako je to kad se nema, da dijete podignen na noge da će se on snaći', ispričala je toplu priču. 

Mladić se samo ustao od stola i otišao. 

'Ostala san u šoku i suzama, kao najmodavac. Ipak judi moji ima jako mali, ali veliki judi. Kad se najmanje nadaš, pojave se', ganuta je.

Objavila je i njegov Facebook profil.

'Ako ga netko zna neka mu barem javi da sam mu do neba zahvalna. Slala san poruke, očito ga ne koristi, a broj mobitela nemamo', završila je javnu zahvalu u grupi.

Vaša reakcija na temu