Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pridruži se Roto timu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pridruži se Roto timu!

Otvoren je natječaj za niz radnih mjesta

Roto dinamic kontinuirano zapošljava i širi svoj tima, a trenutačno traže prodavače, dostavljače, skladišne radnike, viličariste, vozače/dostavljače B i C kategorija.

- Nudimo rad u stabilnoj firmi, mogućnost usavršavanja i napredovanja, stimulativna i sigurna primanja koja se sastoje od tvoje osnovne plaće, eventualnog dodatka te dvije vrste stimulacije na razini svakog mjeseca koje ovise o rezultatu kompanije te tvojem postizanju zadanih ciljeva koji se prate, samostalnost u radu i mnoge druge pogodnosti - poručili su.


Naveli su da su im važni visoki etički standardi, poštovanje drugih i uvažavanje različitosti, entuzijazam i odgovornost u svakodnevnom radu.

- Naša najveća snaga su zadovoljni zaposlenici koji i naše kupce čine zadovoljnima kroz izgradnju odnosa i pozitivan stav - naglasili su. 

Iz Roto dinamica su još poručili da imaju odgovore na sva tekuća pitanja, a oglasi za otvorena radna mjesta nalaze na sljedećm linku.

Vaša reakcija na temu