Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRIHVAĆEN PRIJEDLOG ŽUPANA BOBANA: Učenici će u klupe tjedan kasnije

PRIHVAĆEN PRIJEDLOG ŽUPANA BOBANA: Učenici će u klupe tjedan kasnije

'Zahvaljujem premijeru Plenkoviću i ministru Fuchsu na razumijevanju za ovu inicijativu'

Prihvaćena je inicijativa župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženka Bobana, a prema dopisu aktiva ravnatelja prema kojoj će učenici svih osnovnih i srednjih škola u priobalnim županijama u novu školsku godinu krenuti 9. rujna umjesto 2. rujna. 

Župan je u ime svih priobalnih županija izišao s ovom inicijativom na sastanku svih župana s predsjednikom i članovima Vlade u Sisku.


'Zahvaljujem premijeru Plenkoviću i ministru Fuchsu na razumijevanju za ovu inicijativu. Drago mi je zbog roditelja i djece kao i nastavnika koji će u ovim specifičnim vremenskim uvjetima kasnije krenuti na nastavu. Također, na istom sastanku, nakon naše inicijative su se javili i župani iz kontinentalnih županija s prijedlogom da se ova inicijativa proširi na cijelu Hrvatsku. O tom prijedlogu će se naknadno odlučiti', izjavio je župan Boban.

Vaša reakcija na temu