Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Prijavi se na novi DUMP Internship - besplatnu šestomjesečnu edukaciju za mlade u Splitu!

Prijavi se na novi DUMP Internship - besplatnu šestomjesečnu edukaciju za mlade u Splitu!

Donosimo detalje

Želiš raditi na sebi i steći praktične vještine u IT svijetu, ali ne znaš odakle krenuti? Evo prilike za tebe!

DUMP Udruga mladih programera iz Splita organizira deveti po redu DUMP Internship - potpuno besplatan šestomjesečni program koji pokriva područja programiranja, dizajna, marketinga i multimedije.

Dumpovci su javnosti poznati po organizaciji najveće studentske IT konferencije DUMP Days. Svake godine organiziraju i besplatne edukativne događaje kao što su predavanja o osnovama programiranja, Photoshopu i oglašavanju u Meti.

Program Internshipa namijenjen je mladima između 16 i 24 godine bez obzira na razinu znanja – bilo da su potpuni početnici ili već imaju nekog iskustva. Program započinje u studenom, a održava se isključivo vikendima. Prijave su otvorene od 3. do 19. listopada, a nakon prijave slijedi intervju. Čitav program odvija se uživo na splitskomFESB-u. 

Četiri su područja u Internshipu: programiranje, dizajn, marketing i multimedija, a moguće se prijaviti na jedno ili više područja. Sudjelovanje na Internshipu potpuno je besplatno!

Tijekom DUMP Internshipa očekuju te zanimljiva predavanja i radionice, a kroz cijeli program imat ćeš podršku iskusnih mentora i stručnjaka iz IT industrije. Uz rad, tu su i zabavna druženja kroz koja ćeš bolje upoznati cijelu ekipu. Također, imat ćeš priliku vidjeti kako izgleda rad u IT tvrtkama, što će ti pružiti pravi dojam o svakodnevnim poslovnim izazovima.

Najveći dio učenja odvijat će se kroz samostalne praktične zadatke, a za svaki od njih dobit ćeš detaljne povratne informacije od svojih mentora kako bi napredak bio konstantan. To je jedinstvena prilika da testiraš svoje vještine i vidiš stvarne rezultate svog rada. 

Nakon završenog Internshipa imaš priliku pridružiti se DUMP-u i tako steći iskustvo na njihovim projektima.

Prijaviti se možeš već danas na poveznici! Sve ostale informacije o programu pronađi na LinkedInu i Instagramu @dumpovci. 

Postani dio nove generacije IT-jevaca. 

Vaša reakcija na temu