Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: PRIJE SJEDNICE Kaznena prijava protiv Puljka i suradnika

VIDEO: PRIJE SJEDNICE Kaznena prijava protiv Puljka i suradnika

Franić se odlučio na taj način

Nezavisni gradski vijećnik Ante Franić podnosi kaznenu prijavu  protiv gradonačelnika Ivice Puljka i suradnika zbog 'trgovine utjecajem i pogodovanje privatnoj tvrtki oko poslova osiguranja cjelokupne gradske imovine'.


Kaznena prijava ide još protiv zamjenika Antonija Kuzmanića i Leone Grgić, voditeljice Odsjeka za komunalno gospodarstvo.

'Dogradonačelnik Kuzmanić, ne zna razliku između ovlaštenja i ugovora, a vodio bi grad. Oni su trebali ići na javni natječaj za izaberu najboljeg brokere. To su njihove pretpostavke od kojih oni imaju interesa. O tome će izvide napraviti Državno odvjetništvo', kazao je Franić.

Osvrnuo se i na dosadašnje upravljanje gradom Ivice Puljka i njegovih suradnika.

'Ovo je najgora vlast u povijesti Splita. Ivica Puljak je do sada napravio niz gafova. Razina nesposobnosti i nepoznavanja sustava je nevjerojatna', kazao je Franić. 


Vaša reakcija na temu