PRIJEM U BANOVINI: Najbolji osnovnoškolci kod gradonačelnika

PRIJEM U BANOVINI: Najbolji osnovnoškolci kod gradonačelnika

Došlo je njih 23 uz pratnju 10 mentora

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas uspješne učenike splitskih osnovnih škola koji su u prošloj godini postigli izvrsne rezultate na raznim područjima. Prvaci na državnim i međunarodnim natjecanjima, smotrama, od prirodoslovlja do literarnog stvaralaštva, njih 23 u pratnji mentora, iz 10 splitskih škola dočekani su velikim pljeskom. 

- Nema ljepšeg početka godine od druženja s vama. Čestitam vam na iznimnim uspjesima, na trudu i radu. Iznimno sam ponosan na vas. Vi ste ponos ovog grada i države, najvrjednije što imamo. Razvijajte dalje svestranost i talente koji imate, nastavite slijediti svoje snove, jer svaki trud se isplati i vrati kroz ispunjenje i zadovoljstvo -  kazao im je Krstulović Opara, poručivši mentorima da ih čuvaju kao 'kap vode na dlanu', hrabre i prate u njihovom daljnjem napredovanju, pri čemu će i Grad Split uvijek biti uz njih. 

Zahvalivši se gradonačelniku i suradnicima na prijemu i ukazanoj pažnji, učenice i učenici podijelili su svoja iskustva, snove i motive koji ih vode kroz školovanje, ali i život. Mnogi od njih su uz iznimne školske uspjehe, aktivni i podjednako uspješni u različitim sportovima. Njihovim mentorima, kako su sami istaknuli, privilegija je i zadovoljstvo raditi s ovakvom djecom, pratiti ih, pomagati i poticati na njihovom putu izvrsnosti. 

Zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović Tomaš uz čestitke i pohvale, naglasila je važnost i ulogu roditelja i mentora, koja uz srčanost i ljubav čini dobitni recept na putu do ostvarenja snova. Kao uspomenu na ovaj susret učenici su iz Banovine uz, vjerujemo, lijepo iskustvo, ponijeli i kristal s motivom katedrale svetog Dujma.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40367, "");
Pregledaj komentare