Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JU PŠ Marjan PRILIKA ZA POSAO Park šuma Marjan traži čuvare prirode, osobu za promociju i pomoćnika voditelja održavanja
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

PRILIKA ZA POSAO Park šuma Marjan traži čuvare prirode, osobu za promociju i pomoćnika voditelja održavanja

Nude se i poslovi na određeno

Park šuma Marjan kreće u popunjavanje kadrova. Uskoro će se raspisati natječaji za dva čuvara prirode, stručnog suradnika za promociju te pomoćnika voditelja održavanja. Svi nabrojeni poslovi su na neodređeno, no Park šuma traži i dva motritelja te dva radnika na održavanju na razdoblje od šest mjeseci. 

Najžurnije je svakako zapošljavanje novih čuvara prirode jer je ustanova ostala bez svih pet. Glavni čuvar prirode Marjan Gavrančić dobio je otkaz, dvojica su napustila ustanovu, a ostali su prebačeni na druga radna mjesta. 

Dosta se očekuje od suradnika za promociju. Ta osoba bi trebala preuzeti komunikaciju s novinarima i biti svojevrstan PR ustanove. Očekuje se da izradi plan promocije Marjana, bude aktivna na društvenim mrežama i obilazi teren i fotografira. Ravnatelj Marko Pejnović planira i izradu povijesne arhive fotografija Marjana. 

Pomoćnik voditelja održavanja trebao bi imati iskustva u šumariji i hortikulturi. 

Park šuma Marjan trenutno je na 42 zaposlenih, a s novim kadrovima pojačali bi brojčano stanje na 46 stalno zaposlenih plus još ovih četvero na šest mjeseci.

Vaša reakcija na temu