Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRILIKOM PREMJEŠTANJA: Planuo pokvareni Prometov autobus

PRILIKOM PREMJEŠTANJA: Planuo pokvareni Prometov autobus

'Nitko od putnika nije bio u njemu'

U trogirskom zaleđu planuo je jutros Prometov autobus koji se sinoć pokvario. Incident se dogodio prilikom premještanja autobusa. Hrvoje Mlikota, glasnogovornik Prometa, otkrio je što se dogodilo.

- Nažalost, jutros je došlo do incidenta s jednim od naših autobusa iz 2012. godine. Autobus, koji je sinoć ostao u kvaru u mjestu Blizna Gornja, zapalio se prilikom premještanja vozila na sigurno mjesto za otklanjanje kvara. Želimo naglasiti da u trenutku požara nitko od putnika nije bio u autobusu te da sigurnost ostalih sudionika u prometu nije bila dovedena u pitanje - kazao je.

Početna istraga pokazuje da je uzrok požara najvjerojatnije kvar na elektroinstalacijama.

- Važno je napomenuti da se ne radi o ljudskoj pogrešci, već isključivo o grešci tehničke prirode.

Naša tvrtka kontinuirano radi na održavanju i sigurnosti vozila. Iako su ovakve situacije iznimno rijetke, neki kvarovi su neizbježni - obrazložio je.

 Ponovio je još jednom da autobus nije bio na liniji te kako nitko od putnika nije bio u autobusu.

-  Ali, svakako nije prizor koji je reprezentativan te se ovim putem ispričavamo zbog neugodnosti - poručio je Mlikota u ime gradske firme.


Vaša reakcija na temu