Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PRIPAZITE U PROMETU Policija najavljuje današnju akciju

PRIPAZITE U PROMETU Policija najavljuje današnju akciju

Osim na prekršaje koje čine pješaci, posebnu pažnju će posvetiti i prekršajima koje vozači čine na štetu pješaka

Iz policije najavljuju da će se danas od 10 do 13 sati na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provesti akcija u prometu pod nazivom 'Pješak'. Osim na prekršaje koje čine pješaci, akcija će biti usmjerena i na prekršaje koje vozači čine na štetu pješaka.

Upozoravaju sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propisa.

- Napominjemo kako su pješaci jedna od najugroženijih skupina sudionika u cestovnom prometu. Poštivanje prometne signalizacije i prednosti prolaska pješaka, te poštivanje prometnih propisa od strane samih pješaka, znatno smanjuje mogućnost prometnih nesreća, posebno onih s najtežim posljedicama. Stoga budite odgovorni sudionici u prometu, poštujte prometne propise, jer time čuvate sebe i druge! - poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu