Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pripremate se za državnu maturu iz matematike?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pripremate se za državnu maturu iz matematike?

Osigurajte bezbrižno polaganje mature s Pascalom

Maturanti, bliže vam se ispiti državne mature. Predmet koji većini maturanata zadaje najviše glavobolje jest matematika. Budući da kod velikog broja maturanata i njihovih roditelja prevladava strah oko državne mature iz matematike, Pascal je tvrtka specijalizirana za poduke upravo iz matematike!


Ako se želite pripremati uz pomoć mladih diplomiranih matematičara u opuštenoj i radnoj atmosferi te efikasno proći cjelokupno gradivo za državnu maturu iz matematike, ekipa iz Pascala raduje se pomoći Vam u savladavanju novih akademskih izazova. Ako želite pohađati pripreme na mjestu sa dosadašnjih 100% prolaznosti sa zajamčenim individualnim pristupom i dobrom formulom za brzi napredak ezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer sljedeći ciklus počinje 13. travnja.

Rezervacije se vrše preko stranice pascal.pripremezamaturusplit.com i mobitela 0915104588 (Robert).

       

Vaša reakcija na temu