Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PRISJELO IM LJETOVANJE Golf na Trsteniku zapaljen, policija traži muškarca koji ga je potpalio

PRISJELO IM LJETOVANJE Golf na Trsteniku zapaljen, policija traži muškarca koji ga je potpalio

Auto je planuo nakon svađe ekipe iz Slavonije

Splitska policija traži muškarca koji je oko 4 sata u Papandopulovoj na Trsteniku zapalio Golf 'četvorku'. Automobil je u potpunosti izgorio. U požaru su oštećena još dva, u blizini, parkirana vozila. Prvi rezultati očevida upućuju da je Golf poliven benzinom i zapaljen. Eksplozije su se čule, ali automobil, kako nam kažu, nije eksplodirao. 

Požaru je prethodila svađa muškaraca koji su iz Slavonije stigli u Split prije par dana. Odsjeli su u apartmanu na Trsteniku. Sinoć su se posvađali. Jedan im je prvo zapalio odjeću, a onda, nešto kasnije, i automobil. Policija se nada da će ga uskoro pronaći i zaključiti ovaj slučaj.

Vaša reakcija na temu