Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pritvor vlasniku agencije koji je prijetio splitskom dogradonačelniku

Pritvor vlasniku agencije koji je prijetio splitskom dogradonačelniku

Zbog sendvič reklame u zatvor

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je 30 dana istražnog zatvora suvlasniku turističke agencije koji je priveden zbog prijetnje dogradonačelniku Bojanu Ivoševiću.

Osumnjičeni ima niz kaznenih postupaka te više uvjetnih presuda pa mu je pritvor određen zbog bojazni od ponavljanja djela.

Cijeli problem nastao je zbog ilegalnog postavljanja sendvič reklame u parku na Matejuški. Komunalni redari u 10 dana naplatili su 5.000 kuna kazni, no reklama i dalje stoji. Ivošević je sinoć došao do agencije i preko mobitela razgovarao sa suvlasnikom. Ivošević ga je prijavio policiji jer mu je rekao da će ga istriskati.

Vaša reakcija na temu